Beoordelingen van Moshi Moshi Sushi Goor

Recente recensies van Moshi Moshi Sushi Goor

5 sterren na 56 reviews

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra set stokjes vergeten, en het blijkt knap onhandig om sushi met een vork te eten. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was er wat eerder dan dat ik had doorgegeven. Even wachten en mijn bestelling was zo klaar! Super

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd gegeten. Met voldoende sojasaus, etc.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niet meer zo netjes in verpakking. Verder boontjes ipv bestelde cola. Wel erg lekker.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en de bezorging was op tijd.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was uitstekend, maar alle extra’s waren vergeten (sojasaus had ik nog extra aangegeven bij notities). Vijf keer geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. De vorige keer zaten er ook geen stokjes bij, dus dit is zeker een verbeterpunt.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en een top service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi van hoge kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker 👌🏼👌🏼👌🏼😀

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gewenste tijd kwam de bezorger langs, sushi erg lekker

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Het was echt heerlijk

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers, ben niet van de paté maar deze zalm paté was zo vers.. Vandaag ivm ziekte aan huis laten brengen, de bezorger kwam3min vroeger dan aangegeven, perfect! Dank voor al het lekkers!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi!! Niet goedkoop maar wel kwaliteit :-)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

hele lekkere sushi! S box precies groot genoeg voor het avondeten

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn geluk kan niet op met zulke lekkere sushi in Goor :-) en ze bezorgen ook nog!! Zalig en leuk/vriendelijke eigenaar/personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend leuke meid aan het werk die heel vriendelijk heeft geholpen. De sushi was echter een beetje droog en alles was aan elkaar geplakt. Waardoor wij de indruk kregen dat het niet vers gemaakt was. Gember en wasabi zitten in plastic verpakkingen, dit ziet er erg goedkoop uit (het oog wil ook wat) Wij eten regelmatig sushi, het is prima sushi maar voor het geld dat je er voor betaalt is prima niet voldoende.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik had de pittige dragon roll. Hoppa, die was lekker spicy. Het was ook mooi op tijd. Echt top!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Wij gaan weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit eerder zo fijn sushi gegeten

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, 19:00 bezorgtijd was ook keurig zoals het is afgesproken. Altijd weer genieten met sushi van Moshi Moshi

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle bezorging ondanks drukte en extreme hitte. De sushi is supervers en van goede kwaliteit. Wij zijn fan!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Komkommer is ook een aanrader, evenals de Red Dragon roll (pittig & knisperend)

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top producten goed verzorgt en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn vaste klant geworden.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service bij het afhalen en op tijd klaar. Goede verse sushi. Eén minpuntje; onze sushi met krab mistte en in plaats daarvan zat er pittig gekruide sushi in onze box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zijn beide 5 sterren..

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Kon zeker proeven dat het vers was gemaakt toen het bezorgd werd. Ik hoop dat er meer keuze komt bijkomt zodat ik als zwangere nog meer van jullie sushi kan genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, echt een aanwinst.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Werdt op tijd bezorgd. Er zat 1 gerecht niet tussen maar na het melden is het toch netjes opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en lekker!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een variatiebox besteld. Alle soorten waren heerlijk.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Van genoten!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en geleverd op het afgesproken tijdstip

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi, tot voor kort luste ik gern sushi maar sinds ik die van jullie heb geproefd ben ik om!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer! Dankjewel tot volgende week 😂😋

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er supersnel!! Zoals altijd was het weer érg lekker 😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

In één woord: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijk van smaak en geleverd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zo’n bezorgservice, en uiteraard smaakte het weer goed!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super eten!!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met steeds meer variatie. Gedreven jonge kok die wat moois neer heeft gezet.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit sushi! Vroeger reed ik naar Tao voor de sushi, maar dat is nu echt niet meer nodig. Vriendelijke mensen!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating