Beoordelingen van Moshi Moshi Sushi Goor

Recente recensies van Moshi Moshi Sushi Goor

5 sterren na 201 reviews

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, vriendelijke jongeman, loempiaatjes waren nog goed warm, sushi was goed koel ondanks de hitte van vandaag. Het heeft ons wederom goed gesmaakt.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Vrienden uit Nijmegen waren ook aangenaam verrast dat je in Goor zulke lekkere sushi kunt eten. Complimenten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden. We hebben er voor het eerst besteld. Mijn vriend was jarig en ik vroeg of ze er iets leuks mee wilden doen. Ze hebben dit perfect en super leuk opgepakt! Super service en erg lekker!!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk! De vorige keer had ik een reactie geplaatst over een onduidelijkheid. Ik heb nu goed gekeken. En het is goéd gegaan! Gekregen wat ik wou, het was HEERLIJK.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg smaakvol en smaakte naar meer. Erg handig online bestellen en bezorgen,prima service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk, wordt ook goed rekening gehouden met gluten en lactose allergie. Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met behoorlijke regelmaat, vers, lekker en de bezorging is stipt! Ook ontzettend vriendelijke bezorging, compliment!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was weer erg lekker... Je kunt overigens nergens aangeven dat de stokjes, gember, ketjap en wasabi overbodig zijn...

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen valt het me op dat de maki steeds uitelkaar valt omdat het blad te kort is? Ik meld steeds dat ik geen plastic zakje Wil maar dat krijg ik steeds. Dat los ik op door het maar te halen.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, de Nigiri box was heerlijk, maar de Uramaki box vonden we nog al flauw en weinig vis. Zag ik later dat het een zwangerschap mix was. Naar mijn idee hadden we het wel goed besteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is echt heerlijk!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse lekkere sushi!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top superverd en heerlijk

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk super lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Strak op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op de afgesproken tijd en bestelling compleet. Heerlijke verse sushi!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima, alleen wel weinig tonijn in de puntzakken. Een heel dun plakje en niet volledig gevuld met rijst.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en snelle service!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eerder dan dat de tijd aangaf. 1 ding vond ik verwarrend, ik wou tonijn sushi erbij, kreeg ik 5 zalm en 1 tonijn.. lekker maar jammer. Ik heb moeite om te bestellen omdat ik niet goed weet hóe dat moet.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, top kwaliteit sushi! Black dragon roll is echt een topper!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gesmuld... Lekker vers 😋

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig. Super mooie producten en leuk om te zien dat er uitgebreid is.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer super. Bezorging 40 minuten te laat ( wel hierover een telefoontje gehad).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi en op tijd afgeleverd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima geregeld en heel lekker

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Klein minpuntje dat de bezorging voor de tweede keer op rij langer duurt. Verder een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eens een pokebowl besteld... Écht.... héérlijk!! Gaan wij vaker doen. Vriendelijke groet Bianca Twellaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk alleen jammer dat er geen gratis frisdrankje er bij zat. Maar wel tasje en bezorgkosten.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker zitten smullen

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur vroeger dan aangegeven.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers gemaakt vol van smaakt oftewel een feest op je bord en in je mond.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eerste keer bij Moshi Moshi besteld maar zeker niet de laatste keer. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e ervaring met sushi en kwalitatief heel erg lekker!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wederom genoten!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goeie service.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig lekker. Wij hadden een grote box, met samenstellen had ik wel moeite. Ik weet niet hoe het heet, op goed geluk wat gekozen. Misschien een Nederlandse benaming geven aan de gerechtjes? Hoe dan ook, het was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi, het was iets te laat bezorgd maar voor de rest was alles naar wens en zouden wij in de toekomst zeker hier weer bestellen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen de bezorging was bijna 25 minuten later dan wij hadden opgegeven. De gefrituurde snacks waren dus koud.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt lekker en zoals altijd op tijd bezorgd, top!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice top! De sushi was weer heerlijk!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijke medewerkets, nette afhandeling!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Supervers en naast de bekende smaakcombinaties ook hele verrassende. Wij komen zeker terug!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helaas niet snel genoeg om fooi te geven aan bezorger die het netjes op de stoep zette. Complimenten en dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ,goede service en heerlijk gegeten.toppie!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En de bezorging was heel snel. Echt top!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere Sushi! Jammer dat de bestelling een half uur later kwam dan de aangegeven tijd. Misschien door de toestand met het Corona virus?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Super verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, het was een succes! Za zeker weer bestellen, kan niet wachten!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en lekkere sushi! Zeer tevreden

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst en opgehaald op afgesproken tijd. Kwaliteit was dik in orde. Veel smaak en afwisseling. Kortom: super.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi vers bereid Mooi opgemaakt Zeer smaakvol Verse ingrediënten Zeker een aanrader voor de regio rond Goor Netjes verpakt Alles erbij wasabi stokjes en gember en soja saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Echter waarschijnlijk door de enorme drukte die er op dat moment was bij jullie, ontbrak de bestelde edamame , sojasaus en de wasabi. Verder was de sushi goed verzorgd. Als extraatje zat er komkommers bij, 👍

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Er was na exact een uur gebeld met de mededeling dat het met een kwartier zou komen. Volgens de bezorger was er iets extra bij gedaan, dit klopte niet. Ik ben enorm teleurgesteld en de komende persifleren goed heroverwegen of ik het de moeite waard vind om voor de hoge kosten zo lang te wachten.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goede sushi

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig bestellen, groot assortiment, lekkere sushi!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!!

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goede en nette service. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi, vooral de special rolls zijn ontzettend favoriet. Ook nu was alles weer supervers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige kwaliteit sushi, vergelijkbaar met die van de betere Japanse restaurants. Zeker aan te bevelen!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en altijd vers, super!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er super mooi uit. Netjes werk. Ruikt heerlijk. Alles erbij. Smaakt top! Ik vind het alleen wel echt heel duur helaas.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig! Mega genoten van deze sushi.. Perfecte service Top.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en de bezorger was op tijd

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het heeft goed gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en echt vers. De nog iets warme sushi heeft onze voorkeur op de koude. Heerlijke smaken, alleen jammer dat het beloofde gratis drankje er niet bij zat en ik de pintransactie en tasje ook moest betalen. Verder vriendelijk geholpen en heerlijk genoten van een goede sushi maaltijd. Echt wel een aanrader.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi en ruime keuze! Super vriendelijke eigenaren! Goede bezorgservice (ook als je wat verder weg woont is er in overleg veel mogelijk) Voor ons (na heel veel uitgeprobeerd te hebben) de alleelekkerste sushi met top service!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke diversiteit Sushi

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ! En leuke bezorger 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede service. Super vers. Echt een aanrader!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren heerlijk, maar wel erg duur.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers en snel klaar. Zeker een aanrader voor lekkere sushi!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch!!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeker lekker!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 minuten te laat als verwachte tijd, was iets vergeten

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg van het eten genoten Snelle goede service

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals gewoonlijk prima te eten dus onze buikjes zitten wel weer vol😊 het jammere dr aan is wel dat het gigantisch duur is.. dus we niet vaak sushi bestellen😞 Maarja. En de bezorging kwam 15 min te laat ong. Maar we kregen netjes mailtjes over dat het onderweg was ens. Bedankt!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse en lekkere sushi. Bezorging duurde wel iets lang, maar de smaak was het wachten wel waard😊👍

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! En super service😁

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging en het was heerlijk. Thanks

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig, uitstekende kwaliteit, prima en snelle service!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, verse sushi die voor een zondag mega snel bezorgd werd. Zullen we zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! De beste!!❤️

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, heerlijk vers en snel klaar. Een aanrader voor iedereen!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. Heerlijke sushi, veel keus en prachtig verpakt. Vriendelijk personeel.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Aanwinst voor Goor!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Gratis Fanta niet aanwezig bij bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker and alles was vers. Zeker een aanrader ook voor vegetariers!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Heerlijk gegeten.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging per fiets!

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes op afgesproken tijdstip. Wel jammer dat er geen gratis cola zero bij zat en ook geen wasabi en gember. Ik dacht dat dat er standaard bij zat. En als je dan meer wilde, dat je het bij het bestellen moest aangeven. Het bestellen is daardoor ook onduidelijk. Blijkbaar heb ik het dis verkeerd begrepen.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd en vers 👌🏼

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De Uramaki-box XL viel tijdens mijn verjaardagsfeestje enorm in de smaak, als borrelhapje een regelrechte hit!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van zeer goede kwaliteit en , snelle levering! Alleen een bakje edamame bonen vergeten (wij kregen er 1 ipv 2!)

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super service en altijd lekker vers!😍

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk genoten!!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Ik heb tijdens het bestellen aangegeven de bestelling om 18:00 te willen ontvangen. Dit werd een paar minuten later. Prima dus. En gezien de regen van die avond alleen maar logisch. De sushi was vers en echt heel smakelijk. Verwacht in de toekomst vaker een bestelling van ons! 💯💯

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi alleen de gefrituurde garnaal smaakte heel erg na oud vet en het rook er ook erg naar. Jammer.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje! Dankjewel! Was heerlijk!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

was op tijd klaar , de winkel zag er gezellig en schoon uit. het eten ziet er erg goed verzorgd uit. alles was vers erg heerlijk. was erg veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd kwaliteit sushi 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi .precies op tijd bezorgt

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extra set stokjes vergeten, en het blijkt knap onhandig om sushi met een vork te eten. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was er wat eerder dan dat ik had doorgegeven. Even wachten en mijn bestelling was zo klaar! Super

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevarieerd gegeten. Met voldoende sojasaus, etc.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi niet meer zo netjes in verpakking. Verder boontjes ipv bestelde cola. Wel erg lekker.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en de bezorging was op tijd.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was uitstekend, maar alle extra’s waren vergeten (sojasaus had ik nog extra aangegeven bij notities). Vijf keer geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. De vorige keer zaten er ook geen stokjes bij, dus dit is zeker een verbeterpunt.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi en een top service!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi van hoge kwaliteit. Zeer vriendelijk personeel.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker 👌🏼👌🏼👌🏼😀

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gewenste tijd kwam de bezorger langs, sushi erg lekker

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Het was echt heerlijk

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers, ben niet van de paté maar deze zalm paté was zo vers.. Vandaag ivm ziekte aan huis laten brengen, de bezorger kwam3min vroeger dan aangegeven, perfect! Dank voor al het lekkers!

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere Sushi!! Niet goedkoop maar wel kwaliteit :-)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

hele lekkere sushi! S box precies groot genoeg voor het avondeten

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Mijn geluk kan niet op met zulke lekkere sushi in Goor :-) en ze bezorgen ook nog!! Zalig en leuk/vriendelijke eigenaar/personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend leuke meid aan het werk die heel vriendelijk heeft geholpen. De sushi was echter een beetje droog en alles was aan elkaar geplakt. Waardoor wij de indruk kregen dat het niet vers gemaakt was. Gember en wasabi zitten in plastic verpakkingen, dit ziet er erg goedkoop uit (het oog wil ook wat) Wij eten regelmatig sushi, het is prima sushi maar voor het geld dat je er voor betaalt is prima niet voldoende.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik had de pittige dragon roll. Hoppa, die was lekker spicy. Het was ook mooi op tijd. Echt top!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Wij gaan weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit eerder zo fijn sushi gegeten

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, 19:00 bezorgtijd was ook keurig zoals het is afgesproken. Altijd weer genieten met sushi van Moshi Moshi

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle bezorging ondanks drukte en extreme hitte. De sushi is supervers en van goede kwaliteit. Wij zijn fan!

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Komkommer is ook een aanrader, evenals de Red Dragon roll (pittig & knisperend)

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top producten goed verzorgt en keurig op tijd bezorgd. Wij zijn vaste klant geworden.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service bij het afhalen en op tijd klaar. Goede verse sushi. Eén minpuntje; onze sushi met krab mistte en in plaats daarvan zat er pittig gekruide sushi in onze box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zijn beide 5 sterren..

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Kon zeker proeven dat het vers was gemaakt toen het bezorgd werd. Ik hoop dat er meer keuze komt bijkomt zodat ik als zwangere nog meer van jullie sushi kan genieten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, echt een aanwinst.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Werdt op tijd bezorgd. Er zat 1 gerecht niet tussen maar na het melden is het toch netjes opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en lekker!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een variatiebox besteld. Alle soorten waren heerlijk.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Van genoten!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle correcte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en geleverd op het afgesproken tijdstip

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi, tot voor kort luste ik gern sushi maar sinds ik die van jullie heb geproefd ben ik om!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer! Dankjewel tot volgende week 😂😋

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er supersnel!! Zoals altijd was het weer érg lekker 😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

In één woord: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijk van smaak en geleverd op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zo’n bezorgservice, en uiteraard smaakte het weer goed!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super eten!!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met steeds meer variatie. Gedreven jonge kok die wat moois neer heeft gezet.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit sushi! Vroeger reed ik naar Tao voor de sushi, maar dat is nu echt niet meer nodig. Vriendelijke mensen!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating